BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, 6 May 2012

Zaman sekolah :kenangan terindah :) part 1

Assalamualaikum :) yeah ~!

 hari nie aku nk mengingati cerite2 sepanjang aku bersekolah..

Zaman tadika~!

Taski abim siap berjuang untuk blablah~~~~hahaha da tak igt da lagu nie..tapi yg paling best ank sdare aku ,khaalish pon sekolah situ..
mcm nie la bju tadika aku dlu..tah mane tah gambo2 aku dlu..ckgu die pon masih ckgu yang same..hahaha~
aku sekolah tadika setaun jek..masuk tadika umur 6 tahun..anak manje la kate kn cerite n peristiwa yg aku igt lagi...

  • kasut kena nyorok kan ngn member aku sendiri.  pastu nangis  
  • nangis hari first sekola..walaupon ade mainan
  • ade makcik jual mkanan dekat belakang tadika nie..anak prempuan die sekelas dengan aku..nme mak dengan anak lebih kurang same jek..anak =maria  emak =mariam tapi sekarang diorang da tak de kat belakang tadika tuh da..mak die kerje jadi scurity guard kat mane aku tak tau..anak die pulak sekola agama..
  • selalu je tak siap keje skolah..*sebab selalu merayau petang-petang...
  • setiap kali pukul 6.30 mak aku akan jerit name aku suruh aku balik..*sumpah part nie paling aku rindu..
  • aku sekolah sesi petang..bagun tak pernah awal
  • mak aku akan singgah kedai runcit dekat sebelah lorong tadika skolah aku..
  • bhase kan diri "awak saya" sbb mak tak bg ckp "aku,kau" sbb mcm org jht...*aku pon masih tak paham sampai skrang
 ............................................................Berakhir la zaman tadika aku,......................................................
 nanti aku sambung part 2 ye..gtg assalamualaikum~



0 comments: