BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, 21 February 2012

saat aku kebosanan!!

slah stu art yg mmber aq buat :D 

assalamualaikum ;) lame da aq x tulis kt dalam blog nie..maklom la buzy skit ngn tido,tengok movie, fb tolong org rumah  (mak aq la),buat lesen kete..gabra betol aq bwk kete  td..nsib la baek pkcik tu blanje sarap..teros ilang rase tkot..thanks pkcik ..

sbnrnye aq nk nak share ngn korang psl slah satu hobi buat mase aq tegah bosan2..

  
sebelum edit...
 
lpas edit...

hahaha,byk lg gambar yg aq edit sbnrnye..mls nk upload..pasla tu la aku suke ambik gambar every moment dlm idop ni..kalau korng perasan la..sbnrnye artis-artis yg korng dok sanjung tu x cantik mne pon..diorng cume make up jek ..lps tu..gambar-gambar dalam majalah sume edit blake!! 
tegok tuh

hah!!yg nie lagi jelas kan...

yg nie muke sblom makeup die x leh blah!!hahaha
mcm matlutfi90 kate la siapa yg cakap cantik tu mcm tu? buku,majalah n sume!!
hahaha!kelakar mamat nie,tapi mesej yg die sampai kan mmg bergune !thumb up for you matlutfi90 *mmber aku de muke same mcm die

kalau ikot pandangan aku la..skali pon kite x bpe cantik,atau hensem..yg penting kite mesty cantik yg kt dalaman tu..kalau hati kite baik,muke kau mcm tongkang pecah sekali pon,rmai je yg nk kan kau..mcm ustaz azhar kate la 
hehe,mndalam mksud ustaz tu kan..

hmmm skalipun aku nk crik calon isteri pun,aku akan carik yg bersederhana jek..kalau cantik-cantik nanti sng je org nk kebas hahaha!

 
hehe~suke aku tengok die nie..mse awl2 dlu jdi artis AF,x pkai tudung...skrng nie da dpt hidayah..kn comel tu pkai tudung ,cute jek kn ^_~

ok!!berbalik pade topik asal,kalau korang nk cube2 edit picture kn..korang boleh cube software nie..
photoscape..software paling senang la..korng hentam2 pon jdik cantik jugak..haha

yg nie smart jgk..
picnik..slebih kurang picasa jugak la software nie..


photoshop..yg nie kalau korng da pndai edit2 picture gune la nie sbb aq yg nie aku x brape pndai gune sangat .. kne letak layer bagai..tp kalau korang nk belajar boley jek..youtube kan ade!!

ok la ...sampai sini je la post aku kali nie..aq de ltak kn skali link2 software kalau korng nk download la..assalamualaikum!!








0 comments: