BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 10 February 2012

hair style ~_^

aliah: pacik, knape pkcik tak potong rmbut tuh, kan da pnjang..
aku: alah, x pe la..pkcik kan da hbis sekolah~
aliah: untung ler da abes sekolah   abes tu pakcik tak rimas ke??
aku: erkk..aliah tak rimas ke rambut pnjang2 ??(teknik pling berkesan tuk lari mnjawab soklan =p)
aliah: rimas la jugak..
aku: pkcik igt nk bela rambut panjang2 mcm aliah boleh??
aliah: mne boleh,nanti mcam gegurl plak..
aku :ye la..(x boleh cakap ape2 sbb da kalah..

hahaha~buzybody betol ank sdare aq sorng tuh..maklom la prempuan..aq bela rambut pnjang2 nie biar sng skit nak plih fesyen rambut yg aq suke..hari nie aq nak share beberape style rambut lelaki yg ade dlm dunie nie~

yg first skali..

nie fesyen lelaki jambu yg mnjadi idaman gadis malaya XD


              nie emo style..tapi yg nie x bape hardcore..




 hah,yang nie baru emo hair style yg hardcore..bgos jgak buat rambut macam nie boleh jimat, x payah bli penyapu =P

hah, yang nie pon ok jgak..mak aku selalu potong rmbot aq mcm nie secare tak sengaje  hehe..smart la jgak rmbot macam nie dan yang pling pantas!! sbb x pyah nak sikat rmbut hahaha

style rmbot macam nie biase aku nmpak chinese dan peminat kpop yang buat..boleh dikate kan fesyen terkini jugak la..

kalau dulu, sape ade rambut macam nie, malu..siap sanggup abes beratus-ratus buat rebonding lg..tap sejak Hafiz dengan johan (rajalawak) buat..sume nk buat pulak..maklom la..artis jdi ikutan ramai..
 
tapi sebenar nye gaye paling aku suke macam nie..
wee..mmg suke buat rambut mcam tu..nie nme die rambut mohawk..tp nie x bape original la..yg original dekat bawah nie....



hehehe..tengok tuh,bru la mohawk original ,semulajadi taw!! =P( anisah jgn marah ea nnt kne jual )

ok la..mate pon da ngntok je nie..lmbat pulak aku tido dekat rumas sndiri ea..hehe daa~! assalamualaikum :D

0 comments: